Rumpumestari Koulutus 2023

Koulutus viikonloput 
Huhtikuu, vetäjänä Ukko                                 21-23.4
Toukokuu, vetäjänä Virko                               26-28.5
Kesäkuu,   vetäjänä  Roy                                  16-18.6
Elokuu,       vetäjänä Ukko                                  4-6.8
Elokuu 2, vetäjänä    Virko                              25-27.8
Syyskuu vetäjänä      Roy                                  8-10.9
Loppukaronkka, Virko, Roy ja Ukko              29.9-1.10
Aloitamme perjantaina 18.00 ja lopetamme sunnutaina 15.00

 Lisätietoa ja ilmottautumiset rumpumestari@gmail.com  tai suoraan mulle 0400652641  Arto Hämäläinen


Valotalo

On aika jakaa meidän osaamista rummuista ja rummun kanssa työskentelystä. Kokonnumme Valotalossa Orimattilassa seitsemänä viikonloppuna kevään ja kesän aikana. 

Syvennymme rummun tekemisestä alkaen rummun henkeen, rummulla hoitamisen kautta shamaanimatkaan. Äitimaan energioihin, matkaan maan uumeniin, alisiin. Tutustumme rakkaimpaan ystäväämme, itseemme turvallisesti ja hyväksyen.

Ja paljon muuhun. Jos olet jo herättänyt mielenkiintosi rummun maailmaan, tämä kurssi on sinulle.
Kurssin aikana opit kaksi eri tekniikkaa tehdä rumpu alusta loppuun. Aluksi valmistamme säädettävän rummun ja seuraavalla kurssilla perinteisen rummun ompelutekniikalla.

Kurssilla teet siis kaksi erilaista rumpua kapuloineen.

 Kurssi edellyttää osallistumista kaikkiin koulutusjaksoihin. Kurssille otamme max 8 henkeä ja minimi on 6 henkeä. Kurssin hintaan kuuluu opetukset, materiaalit, ruokailut ja majoitus.

Meillä majoitusvaihtoehdot ovat vinttitiipiit, opettajan asunto, pihariippumatto tai muuten vaan pihalla. Ruuan säilytykseen on jääkaapi ja lämmitykseen liesi/mikro ja keittimet kahville ja vedelle.


Kurssin hinta on 310/ viikonloppu ja kokonaishinta on €2170

Kurssin hintaan sisältyy majoitus ja ruokailut sekä kaikki materiaalit.

Ilmottaudu mulle sähköpostilla rumpumestari@gmail.com tai soita 0400652641 Arto Hämäläinen. Kouluttajien esittely

Virko Kolulahti

Olen Virko Kolulahti ja tallustellut omia polkujani, tässä tietoisuuden tasossa 50 vuotta. Rummut veivät sieluni 2000 luvun alussa, siitä lähtien olen ollut rummunrakentaja ja rumpujen synnyn opettaja. Rummun avulla pääsen omaan keskukseeni ja Äiti Maan rytmiin. Rumpu on minulle Pyhä ja avaa voimansa kautta uusia ulottuvuuksia, uusia tasoja. Rumpu luo omalla tavallaan myös hiljaisuuden ja turvallisuuden kokemuksen. Kohtuvoima tulee juuri tästä kokemuksesta, äänestä, jonka olemme kuulleet ensimmäisenä. Ääneen, joka helisyttää soluja ja auttaa unohtamaan maailman melskeen. Äänestä, joka soi ikiaikaisena hiljaisuudessa. 

Tervetuloa synnyttämään oma rumpu. 

 Tänä päivänä on upea huomata, että rummut ovat lisääntyneet ja tämä kunnioitus omaan juurivoimaan on kasvanut. Olen kiitollinen, että juuri sinä olet laittanut vahvan siemenen oman rummun syntyyn ja tulet tekemään sen minun avullani. Tämän päivän rummut ladataan henkilökohtaisilla toiveilla ja ajatuksilla, miten rumpu palvelee sinua? Kaikki tehdään suurella rakkaudella ja ilolla.

Rumpu on ikiaikainen väline, jota on käyttäneet lähinnä yhteisön Shamaanit. Tietäjä tohtorit, jotka ovat rummun avulla etsineet parannuskeinoja henkimaailmaa apuna käyttäen, ylisistä ja alisista. Rumpua on käytetty niin parannukseen, kuin seremonioihin ja henkien kanssa keskusteluun. Rummun avulla on pyhitetty aikaa ja paikkaa, sen ääni vie syvälle sisimpään, kohtuvoimaan, josta kaikki alkaa. Rummun rytmin avulla on myös iloittu, tanssittu ja laulettu, kautta aikojen.

Ukon lisäys

2023 Virko ohjaa 2 viikonloppua ja nyt on aikaa enemmän tutustua myös metsän väkeen. Virko opetaa luontaista kommunikointia haltiaväen kanssa. Lisäksi hän opettaa loitsuperinnettä.

 Käymme luonnossa tutustumassa keijuihin, maahisiin, menninkäisiin ja tonttuihin.Roy Rolamo


Olen Roy Rolamo, nykyshamaani, terapeuttinen energiaparantaja, koulutettu hieroja sekä sähkömies. Olen myös kumppani, isä, vaari, motoristi, veli, lapsi, mies, setä, kummi, kaima, naapuri, ystävä, kaveri, ohikulkija ... eli ihan tavallinen minä.

Olen ollut yrittäjänä kohta 34v ja siitä hyvinvointialalla yli kymmenen vuotta. Henkisyyteen ja tietoiseen itsenä olemiseen olen tutustunut yli 15 vuoden ajan. Maailmankuvani on matkan varrella muuttunut monesti.

Voisin sanoa, että olen työskennellyt valon kanssa jo yli 40 vuotta. Valmistuttuani 1980-luvulla sähköteknikoksi, vein sähkömiehenä iloa ja valoa moniin koteihin, taloihin, toimistoihin ja perheisiin. Tuo valon polku alkoi muuttua vuonna 2008 kun tiedostin henkisen maailman läsnäolon. Tutustuin itseeni ja syvempään olemukseeni monesta suunnasta. Kävin kursseja ja luin paljon, kunnes päädyin 2013 Tietoisuuden kouluun, josta valmistuin terapeuttiseksi energiaparantajaksi 2017. Uusi polku johdatti minut myös uuteen ammattiin, kun vuonna 2015 aloitin hierojakoulun, josta valmistuin 2016.

Tietoisuuden koulu oli monella tapaa matka itseen ja erityisesti se oli ensikosketus shamanismiin. Kuulin ensi kerran shamaanirumpua 2013 syksyllä. Olin löytänyt uuden tavan viedä/välittää valoa! Sen jälkeen olen ollut monien shamaaniopettajien koulutuksissa, lukenut alan kirjallisuutta ja tutustunut erilaisiin tapoihin ilmentää shamanismia. Shamanismi on muuttunut shamaniudeksi. Shamaanirumpu ja rummun ääni on muodostunut olennaiseksi osaksi elämääni ja ne johdattavat minua kohtaamaan henkisen maailmani, Itsen, shamaniuden kautta.

Nykyisin shamaniuteni kumpuaa alkulähteestä, sydämestäni, hengestäni ja henkisyydestä yleensä. Käytän shamaniuden oppeja välittääkseni ihmisille edelleen iloa ja valoa sekä nykyisin myös rauhaa ja rakkautta.

Tuen ja autan meitä löytämään itsestä sen Itsen, mitä me kaikki jo olemme.

Ukon lisäys

2023 Roy vetää myös kaksi viikoloppua ja hän opettaa syvästi shamanistista elämänkatsomusta. Uuten asiana hän tutustaa sinut Medicine Wheelin saloihin. Matkustat rummun kanssa shamaanimatkalle ja Roy kertoo myös voimaeläimistä.


Arto (Ukko) Hämäläinen

Altain vuoristossa oli kevät alkanut. Aurinko lämmitti etelärinnettä ja männyt kiittivät pihkantuoksulla. Viimeiset lumet lymysivät kivien koloissa. Pienet purot säestivät kevätlintujen lauluharjoituksia alkavan kesän kynnyksellä. Olin pikkupoika. Katselin ylös vuoren rinnettä ja sembramäntyjen välistä pilkisteli kotiluolan aukosta taivaalle nouseva ohut savu vana. Lähdin kapuamaan kotia kohti. Majavan nahasta tehty liivi tuntui liian lämpimältä nyt, mutta aamulla oli ollut viielätä.

Saavuin kotiin. Isöisä istui karhuntaljan päällä ja hymyili. 

Kotiluolamme oli pienen pojan mielestä iso. Lattia oli katettu turkiksilla ja oviaukon lähellä, luolan etureunassa paloi meidän ikuinen tuli. Siltä minusta ainakin tuntui. 

Isoisä otti tummaksi nokeentuneen, vanhan, rummun käteensä ja alkoi rummuttamaan sydämen rytmillä.

Katselin nuotion yli lumoutuneen. Olin katesellut nuotion yli lumoutuneen isoisän rummutusta jo satoja kertoja.

Isoisä katsoi takasin. Hänen silmistä loisti valtava rakkaus ja voima.

- On aika sytyttää sinulle Yulginin Tuli, hän sanoi melkein kuiskaten ja otti rummusta tukevan otteen ja alkoi rummuttaa, alkoi rummuttaa voimalla.

Lumouduin täysin. Nousin, kuitenkin olin siinä paikallani, mutta tunsin jonkun nousevan selkärankaani pitkin.

Se oli kuuma tuli, Yulgunin Tuli.

Isoisäni lauloi loitsunsa, antoi rummun äänen hiipua pois, ja katsoi minua hymyillen.

Tämän näyn hain rumpumatkalla, shamaanimatkalla, enkä ole sen jälkeen ihmetellyt mun intohimoa rummun rakentamiseen ja rummutukseen.


2023 Haluan jakaa mielikuvituksen mahtavan lahjan elämistä todeksi.

Aluksi teemme helppoja harjoituksia tutuilla mielikuvilla ja lisäämme omaa osuuttamme matkalla tutustumalla intuitioon.

Järjellä on rajat, niin pitääkin olla. Sydän ja Sielu ovat aina yhteydessä rajattomaan rakkauteen ja me otamme sen energiat käyttöön.

Jaan oman tarinani teidän kanssa.