KÄYTTÖEHDOT

Voit tilata tuotteita ja/tai palveluita, ja/tai varata paikkasi tapahtumaan verkkokauppamme kautta. Nämä käyttöehdot koskevat verkkokauppaa. Tietosuojakäytäntö kertoo, miten ja kuinka kauan säilytämme tietojasi. 

Tuotteiden hintoihin ei sisälly toimituskulut, jos muuta ei mainita. Toimitusajat vaihtelevat sen mukaan, onko kyseessä tilauksesta tehtävä tuote vai jo valmiina oleva. Jos tarvitset toimituksen johonkin tiettyyn aikaan mennessä, olethan yhteydessä meihin suoraan esimerkiksi rumpumestari(at)gmail.com. 

Jos maksat mobilepaylla, olethan tarkkana puhelinnumeron kanssa - pankit eivät hyvitä väärälle tilille maksettua rahaa. Voit maksaa myös tilisiirrolla - tai käteisellä, jos noudat tuotteen paikan päältä. 

Maksunumero on:  Ukko 0400652641

Jos olet maksanut varausmaksun tapahtumaan, ja sairastut tai force majeure-tyyppinen este ilmaantuu, olethan yhteydessä meihin. Tällöin voimme siirtää osallistumisesi toiseen tapahtumaan tai neuvotella muun hyvityksen. Joissakin tapahtumissa osallistumismaksu palautetaan vain tiettyyn päivämäärään mennessä peruessa, tai lääkärintodistusta vastaan. Peruutusehdot ovat joissakin tapahtumissa tiukemmat johtuen siitä, että ohjaaja tulee kenties kauempaa, joskus taas tapahtuma saattaa vaatia tarvikehankintoja jotka tehdään osallistujamäärän mukaan, tai muuta etukäteisvalmistelua. 

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet käyttämässä omia rahojasi joita sinulla on lupa käyttää, ja olet yli 15-vuotias. 

Halutessasi palauttaa tuotteen, olethan yhteydessä meihin suoraan: rumpumestari@gmail.com


rumpumestari.fi  verkkokauppa voi muuttaa ehtojaan esimerkiksi lakimuutosten vuoksi.